« 英検1級合格記録 通訳案内士 2次を待ちながら | トップページ | 英検1級合格記録 通訳案内士2次準備 »

2015年9月 8日 (火)

英検1級合格記録 英語通訳案内士 2次を待ちながら

色々な情報を集めてみますと、今回の通訳案内士、邦文試験の平均点は、日本史65点、日本地理50点、一般常識50点辺りではないかと思われます。この平均点を合格点基準にするのではないかと個人的には考えています。

さて、それは、それとして、今日のランダムノートによるお題をドリルとして、英作文します。
<           >
Sekihan, glutenous rice and red beans ,steamed together and is  eaten on auspicious occasions like a birthday or graduation day for its red color symbolic of hapiness in Japan.
<                         >
次はそばとうどんの違い。
<          >
Soba is a brownish thin noodle, made from buckwheat flour, is served cold with a dipping sauce or in hot broth like a noodle soup.
Udon is a wheat noodle ,usually served in hot soup with various ingredients such as fish pate and tempura.
<                      >
最後は着物。
<         > 
Kimono is a official outer garment in the Edo period which evolved into kimono as known today, which is worn at the  wedding and coming of age ceremony.
<                      >
これで、今日のドリルを終わります。
 
 

|

« 英検1級合格記録 通訳案内士 2次を待ちながら | トップページ | 英検1級合格記録 通訳案内士2次準備 »

学問・資格」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く



(ウェブ上には掲載しません)


コメントは記事投稿者が公開するまで表示されません。



« 英検1級合格記録 通訳案内士 2次を待ちながら | トップページ | 英検1級合格記録 通訳案内士2次準備 »